Yabancı Yatırım ile Süresiz Oturma İzni

0
370
Yabancı Yatırımcı

Göçmenlik Kanunu gereği yabancı yatırımcı şirket sermayesine 100 bin dolar ve üzeri yatırım yapması halinde süresiz oturum izni hakkı elde eder. Dikkat edilmesi gereken hususlar ve belgeler:

– Yatırımcı para transferi işlemini şahsına ait bir hesaptan gönderip açıklamalar kısmına şirket ünvanı, tescil no, gönderen kişi adı-soyadı ile birlikte şirket sermayesine yabancı yatırım olarak belirtmelidir.
– Adli sicil kaydı
 
– Narkoloji ve uyuşturucu raporu
 
– Evlilik Cüzdanı
 
– Nüfus Kaydı
 
– İkamet belgesi
 
– Nüfus Kimliği
 
Süresiz oturum izni işlemi yaklaşık 7-12 ay içerisinde sonuçlanır.
Yabancı

CEVAP VER

Lütfen yorum yapın
Lütfen isminizi yazınız